FLASHTRONICA & МОТОР’РОЛЛА - Літо Посеред Зими

тут пропонуємо до обговорення нові гарячі пропозиції від українських виконавців.

FLASHTRONICA & МОТОР’РОЛЛА - Літо Посеред Зими

Повідомлення editor » 21 грудня 2008, 19:32

Мотор’ролла продовжує презентувати радіослухачам пісні зі свого останнього на цей момент альбому Кольорові Сни, який вийшов влітку цього року. Щоправда з черговим синґлом хмельницька група вирішила поексперементувати і записати його у зовсім нехарактерній для себе стилістиці. До цього спецпроекту було запрошено молодий столичний танцювальний дует Flashtronica.

«За великим рахунком, у Мотор’ролли завжди була така ідея fix – запропонувати свої пісні іншим виконавця, іншим реміксерам, що, вийшла зовсім інша версія. Тому ми познайомилися і придумали створити такий трек, який титруватиметься як пісня у виконанні Flashtronica за участю групи Мотор’ролла», - розказує лідер рокерів Сергій Присяжний.

Щоб не було плутанини, важливо пояснити, що пісня Літо Посеред Зими це творча переробка мотор’роллівської композиції НУМОТІОМАНИ, яка входить в їхній альбом. Свого часу група навіть не планувала акцентувати увагу на цій роботі, вважаючи її текст і мелодію занадто складними для радіоефіру. Але відзначивши позитивну реакцію на трек від людей на концертах, хлопці змінили своє ставлення і саме її запропонували дуетові Flashtronica для співпраці.

«Коли я почув цю роботу при накопиченні – мені дуже сподобалося. І я зробив це», - просто заявляє лідер танцювального дуету Василь Лозовський. Для нього це був перший досвід кооперації, тому що раніше його проект більше спеціалізувався на реміксах, а від 2009-го року планує почати випускати в люди і власні треки.

Але й Мотор’ролла не обмежиться тільки цією версією. На січень група, навздогін Літу Посеред Зими, запустить і свою оригінальну версію пісні, яка, щоправда, буде трохи відрізнятися від альбомного звучання. Але не настільки суттєво, щоб слухачі не впізнали у ній фірмовий почерк хмельницької команди.
. . . Світ складається зі слів. Він словесний. Забрати слова — нічого не буде.
editor
Аматор

Повідомлення: 17

Повернутись в Гарячий гіт

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість